Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar ons warenhuis zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket. Dit bedrag wordt op uw creditatie ingehouden.

 

U ontvangt na goedkeuring van de retour-aanvraag een verzendlabel en instructies per mail. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ProTech3D Store geretourneerd worden. 

 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u het formulier hieronder invullen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 werkdagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

U bent binnen 14 dagen na ontvangst niet verplicht om een reden van retour op te geven. Kies hiervoor de optie "Other / anders" in de opgave reden hieronder.